Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

La Passió d´Ulldecona 2022

 

19/2/2022

Patronat de la Passió d´Ulldecona >  > La Passió d´Ulldecona 2022
Venda
 d´entrades

Us presentem el cartell de la nova temporada de  "la Passió d´Ulldecona" 2022, l´hort de les oliveres. Una de les icones del nostre poble, les oliveres mil·lenàries. I a la vegada també us presentem al nostre nou Jesús, en Josep Sabater. Un noi que va néixer a la Passió i que al cap dels anys, a decidit posar-hi ell la passió. Moltes gràcies a ell i a tots els que han tornat a aquest espectacle incomparable a les nostres terres. No us el perdeu, us esperem al nostre teatre d´Ulldecona.

L´espectacle de la vida i obra de Jesús, transporta a l´espectador dins la història més gran contada, on els sentiments estan a flor de pell, el treball actoral i tècnic, la proximitat de l´espectador a l´acció, el dinamisme de les seqüències, en definitiva, tot l´esforç d´un poble, tenen com a resultat un espectacle complet.

La Passió d´Ulldecona arriba a la 66 edició, forma part de la Federació de Passions de Catalunya i d´Europasión, està declarada d´interès turístic nacional, placa de plata al mèrit turístic, diploma turístic de Catalunya 1994, patrimoni cultural immaterial de Catalunya i Andorra entre altres reconeixements.

diputació

Patrocini Antic Molí


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal