Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

COMENÇA LA PASSIÓ VERSIÓ CASTELLANA

 

25/3/2011

Comença la versió castellana de La Passió

amb bones expectatives

 

El Patronat ha acabat les representacions de l’obra en català amb un augment d’espectadors

La temporada anterior de La Passió d’Ulldecona va notar un increment d’espectadors en el balanç final. Segons ha avançat el president del Patronat, Jeroni Castell, La Passió del 2011 portarà sorpreses. Amb solament tres dies de representació, l’obra en català de Vidal i Alcover ha guanyat més de 200 espectadors respecte la temporada anterior.

La junta de l’espectacle vincula aquest èxit amb el nou aire que se li han donat a l’obra, els nous recursos tècnics que fan que l’espectador gaudisca de l’espectacle com si es trobés en primera persona i la campanya publicitària. Juntament amb això, l’entitat va decidir modernitzar-se completament amb una nova dinàmica: la venda d’entrades mitjançant el Servicaixa que segons explica Castell ha tingut molt bona acollida.

La versió castellana de la Passió de Junyent Quintana s’estrenarà el proper diumenge dia 27 de març i segons avança el Patronat, les reserves d’aquest any superen considerablement les dels darrers deu anys.

 El Patronat de la Passió, a més a més, ha estat durant els darrers mesos preparant una exposició que fa referència a l’evolució de l’espectacle al llarg dels anys, incidint en els orígens. L’exhibició romandrà oberta fins a final de temporada els dissabtes de 11.30 a13.30 i de 18 a 20 i els diumenges de 1 a 13.30 hores.

 Els dies de representació de l’obra de Junyent i Quintana seran 27 de març; 3, 10 i 17 d’abril; i 1 de maig. A més a més de la sortida planificada a Peníscola el dia 24 d’abril coincidint amb la Pasqua.

 Font: Patronat de la Passió

Redacció: Toni Manel

 

diputació

Patrocini Antic Molí

Bon Preu

Escola de teatre i circ d´Amposta

Carnet Jove

venda d´entrades tic tac tiquet

GRAN HOTEL PEÑISCOLA

GALVANITZATS ANEAS

Canal 56

obra social la caixa


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal