Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

ESTRENA DELS PASTORETS

 

12/12/2010

Els Pastorets d’Ulldecona omplen

el teatre el dia de l’estrena

L’obra dirigida per Ares Piqué ha rebut més de quatre-cents espectadors i el Patronat espera superar l’èxit de la temporada 2009


 L’aventura dels Pastorets d’Ulldecona s’inicia en una peculiar masia en què els seus protagonistes es queden adormits mentre miren per televisió la pel·lícula “L’adveniment de l’infant Jesús”. Aquest, entre d’altres, és un dels aspectes de modernitat que va prometre la directora Ares Piqué en l’entrevista que li va fer el Patronat i que ha estat un dels màxims atractius de la nova temporada.


L’estrena va rebre més de 400 espectadors, dada que el Patronat considera important tenint en compte que encara queden tres representacions i que només aquesta xifra ja constitueix un terç del total d’espectadors de la temporada anterior, que va aplegar prop de 1.200 persones.


 Segons indica la junta del Patronat, aquesta xifra inicial ha trencat les expectatives inicials amb uns 200 espectadors per sessió. En cas que en la resta de representacions la xifra sigue aproximada a la de l’estrena, la temporada 2010 seria la més vista en la història dels Pastorets al municipi. L’entitat atribueix l’èxit a l’aire jove que ha adoptat la representació i que cada any va en augment. A més a més de l’aire modern, també hi ha hagut canvis notoris en l’escenografia amb nous efectes especials que han augmentat la qualitat de l’espectacle.


 La resta de representacions seran els diumenges 19, 26 de desembre i 2 de gener a les 18:00 al teatre municipal d’Ulldecona. Com va dir la directora de l’obra en l’última entrevista: “No deixeu que us ho conten, veniu a veure-ho!”.


Font: Patronat de la Passió

Redacció: Antoni Manel Muñoz

diputació

Patrocini Antic Molí

Bon Preu

Escola de teatre i circ d´Amposta

Carnet Jove

venda d´entrades tic tac tiquet

GRAN HOTEL PEÑISCOLA

GALVANITZATS ANEAS

Canal 56

obra social la caixa


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal